Loopbruggen & toegangstechnieken

LOOPBRUGGEN & TOEGANGSTECHNIEKEN

Metalu Holland is uw leverancier van hoogwaardige aluminium loopbruggen & toegangstechnieken.

Aluminium loopbruggen: licht van gewicht en zeer sterk

De door Metalu ontwikkelde loopbruggen worden gebouwd volgende de laatste EN 1090 norm. De loopbruggen zijn licht van gewicht, uitermate sterk en bovenal vrijwel onderhoudsvrij. De bruggen hebben standaard afmetingen, maar indien gewenst worden deze geheel op maat geproduceerd.

Zo is het mogelijk om te kiezen uit bijvoorbeeld een leuning aan één of beide zijde, is er keuze uit een houten dek, MarinaDeck of composiet planken.

Bevestiging naar keuze

De bevestiging aan de landzijdig kan worden gemonteerd met scharnieren met RVS assen en aan de steigerzijdig met neopreen rollen op rails.

Ook voor de leuningen kan er gekozen worden voor voetrail, tussenrails en naar wens geperforeerde alumium plaat.

Loopbruggen
Aluminium loopbrug

Innovatief en computer ontworpen

Op ‘de achtergrond’ werkt ons maritiem ingenieursbureau welke is uitgerust met de nieuwste computerhulpmiddelen voor ontwerp en het berekenen van loopbruggen en toegangstechnieken. Middels de nieuwste technieken ontwerpen ze kwalitatieve loopbruggen voor de meest uitdagende toepassingen.

Onze producten worden uitsluitend geproduceerd door bevoegd personeel gekeurd door Véritas en worden regelmatig gecontroleerd door officiële controle-instanties. De verificaties hebben ook betrekking op de plannen en tekeningen van de berekening, zoals op de lassen in de werkplaats en de tests op belasting.

Lichtgewicht loopbrug
Loopbrug vanaf kade naar steiger
Aluminium loopbruggen
Aluminium loopbruggen
Lichtgewicht loopbrug
Lichtgewicht loopbruggen