Metalu Holland levert drijvende steigers voor de uitbreiding van een jachthaven in Offendorf, Frankrijk.

Metalu Holland levert drijvende steigers voor de uitbreiding van een jachthaven in Offendorf, Frankrijk.

Een jachthaven in Offendorf, gelegen aan de Rijn, is tot op heden een jachthaven voor de kleinere boten. De jachthaven wilde hier verandering in aanbrengen en had plannen voor het uitbreiden van hun jachthaven. De uitbreiding van de jachthaven zou voornamelijk voor grotere en zwaardere boten zijn, dus waren ze op zoek naar stabiele en sterke steigers, maar voornamelijk steigers die snel en gemakkelijk aan te leggen zijn.

Ze zijn uiteindelijk bij Metalu Holland gekomen door de kwaliteit van de drijvende steigers en het gemak van het aanleggen van de drijvende steigers. De jachthaven heeft gekozen voor ruim 100 meter extra versterkte (HD-) steigers waaraan in totaal 12 schepen van circa 20 meter te kunnen afmeren.

Op dit moment zijn de 406/16mm palen van meer dan 15 meter lang geslagen en ligt de toegangsbrug er. In week 29 en 30 wordt de rest van de jachthaven afgebouwd.

Toegangsbrug naar de drijvende steigers