Metalu Holland liefert schwimmende Stege für die Erweiterung einer Marina in Offendorf, Frankreich.

Metalu Holland liefert schwimmende Stege für die Erweiterung einer Marina in Offendorf, Frankreich.

Metalu Holland liefert schwimmende Stege für die Erweiterung einer Marina in Offendorf, Frankreich.
Ein Yachthafen in Offendorf am Rhein ist bis heute ein Yachthafen für kleinere Boote. Der Yachthafen wilde hier verandering in aanbrengen en had plannen voor het uitbreiden van hun jachthaven. De uitbreiding van de jachthaven zou voornamelijk voor grotere en zwaardere boten zijn, dus waren ze op zoek naar stabiele en sterke steigers, maar voornamelijk steigers die snel en gemakkelijk aan te leggen zijn.

Ze zijn uiteindelijk bij Metalu Holland gekomen door de kwaliteit van de drijvende steigers en het gemak van het aanleggen van de drijvende steigers. De jachthaven heeft gekozen voor ruim 100 meter extra versterkte (HD-) steigers waaraan in totaal 12 schepen van circa 20 meter te kunnen afmeren.

Op dit moment zijn de 406/16mm palen van meer dan 15 meter lang geslagen en ligt de toegangsbrug er. In week 29 en 30 wordt de rest van de jachthaven afgebouwd.

Toegangsbrug naar de drijvende steigers